Umieścić wszystkie masła i czekoladę w zlewce i wstawić do garnka z wodą. Stopić. Przelać do opakowania na krem.
Ponieważ nie zawiera wody jego trwałość to ok. 6 miesięcy.
Kolejna wariacja na temat balsamu do ust (ten już nie tak smaczny).
22,5g (25ml) olej Jojoba 7,5g masło kakaowe 5g olej kokosowy 5glanoliny 6g wosku pszczelego lub 3gwosku Candelilla 1g miodu (ok. pół małej łyżeczki) 10 kropli pantenolu lub gliceryny (ok. 0,50g)
Umieścić wszystkie tłuszcze w zlewce i wstawić do garnka z wodą. Stopić. Jak mieszanina zacznie stygnąć dodać miód i pantenol. Intensywnie wymieszać. Przelać do opakowania na krem.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
Ustawienia plików cookies
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.